ingyenes webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Mert kell egy jó villanyszerelő!
+36/20 9762300

Családi házak villanyszerelése!

Vállaljuk házak részleges, vagy teljes elektromos kivitelezését, elektronikus építési napló vezetéssel. Minden egy egyeztetéssel kezdődik, ahol felmérjük az igényeit.

Ha van kivitelezési terv az elektromos hálózatról, akkor annak alapján dolgozunk, ha nincs akkor az épület tervrajza, esetleges bejárása alapján elkészítjük az elektromos hálózat tervét az ön igényei szerint.

A tapasztalatunk az, hogy az eredeti elgondolások, megközelítőleg 30%-ban módosulnak a kivitelezés során, ha nincs kellő részletességgel átbeszélve az, hogy ön mit szeretne. Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk erre, mert ez által a kivitelezési idő, és az ön költsége gazdaságosabb lesz.

Amire ügyelünk ilyenkor:
  • Tapasztalatunk szerint kevesen tuják, hova és hány konnektort szeretnének pontosan. Nagyon sok randomitás van a bútorok elrendezésével. Ez nagyon fontos, mivel fél méter eltérés ide vagy oda, és a munkánk pontatlan lesz, nem fog illeszkedni. Ahogy látják az építkezés haladtával a dolgokat, jönnek a variálások. Természetesen szívesen teljesítjük ezeket, de ön jobban jár, ha az elején kizárunk, ezekből annyit amennyit lehet.
  • Világitás: a mai világban jellemzően nem elég, ha a szoba közepén fityeg egy csillár. Minden házban egyéni igények vannak. Itt is tudunk önnel együtt kicsit előrelátóbbak lenni, és javaslatot teszünk. A ma divatos különböző dekor világitásokat is megvalósítjuk önnek. Itt is fontos az előrelátás, hogy ha ön a jövőben máskép látja otthonát, célszerű már most előkészíteni a rendszert. 
  • A Nagyobb teljesítményű fogyasztókról is kikérdezzük önt. Hol lesz elektromos tűzhely, bojler, klíma, szauna, stb.? Hol kíván ipari áramról(400V) üzemeltetni berendezéseket, ha van ilyen igény.
  • Ha ház, akkor a fűtés miatt kell áram. Lehet a fűtés teljesen elektromos, amelyben több technológia létezik. Azonban ezzel kevesen élnek, és legtöbbször a gáz a megoldás. Egy fűtésrendszer lehet nagyon egyszerű, mint egy cirkó, és radiátorok, de lehet nagyon összetett is. Az ilyen rendszer kialakításában szorosan együttműködünk a fűtés rendszer kivitelezőjével.
  • Gyengeáram hálózat: riasztó, kábeltévé, internet, otthon vezérlés, kamera. Az ön igénye szerint ezeket a munkákat is professzionálisan elvégezzük.
  • Intelligens otthon. Ma már nagyon sok dolgot vezérelhet otthonában az internet és egy telefon segítségével. Ez lehet fűtés, világitás, szauna, vagy éppen távolról is figyelheti otthonát. Az elvárásai szabnak csak határt.

Ezek megvalósításban számíthat ránk.

Keressen minket!