ingyenes webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Mert kell egy jó villanyszerelő!
+36/20 9762300

 

Családi házak villanyszerelése!

Vállaljuk házak részleges, vagy teljes elektromos kivitelezését, e-napló napló vezetéssel. Nálunk minden egy egyeztetéssel kezdődik, ahol felmérjük az igényeit.

Amennyiben van kivitelezési terv az elektromos hálózatról, akkor annak alapján dolgozunk, ha nincs akkor az épület tervrajza, esetleges bejárása alapján elkészítjük az elektromos hálózat tervét az ön igényei szerint.

A tapasztalatunk az, hogy az eredeti elgondolások, megközelítőleg 30%-ban módosulnak a kivitelezés során, ha nincs kellő részletességgel átbeszélve az, hogy ön mit szeretne. Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk erre, mert ez által a kivitelezési idő, és az ön költsége gazdaságosabb lesz.

 Amire ügyelünk ilyenkor:

  • A legfontosabb, hogy önt kikérdezzük alaposan. Mik is az ön igényei. Segítünk kitalálni azt is, amire nem is gondolt. Cél, hogy minden adattal rendelkezzünk. Ez alapján, pontos kalkulációt lehet készíteni, a felmerülő projekttel kapcsolatba, mint költség és munkaidő.
  • Fontos az esztétika a munkánkban. Biztos lehet benne, hogy a munkánk igényes lesz. Nem lesznek különböző magasságban a szerelvények, hacsak nem ön kéri. A világitás rendszerek kivitelezésében a szakmai szempontok mellett, ugyanolyan fontos az esztétika.
  • Nagyobb teljesítményű fogyasztókról is kikérdezzük önt. Hol lesz elektromos tűzhely, bojler, klíma, szauna, autó töltő, stb.? Hol kíván ipari áramról (400V) üzemeltetni berendezéseket?
  • Fűtés rendszer. A mai világban számtalan módja van egy ingatlan fűtésének és hűtésének a kivitelezésére. Amennyiben nem tudja mi az optimális, segítünk kiválasztani az önnek leginkább szükséges rendszert, vagy a hagyományos fűtés rendszerek elektromos hálózatát alakítjuk ki.
  • Intelligens otthon. Ma már nagyon sok dolgot vezérelhet otthonában az internet és egy telefon segítségével. Ez lehet fűtés, világitás, szauna, vagy éppen távolról is figyelheti otthonát. Az elvárásainak csak a képzelete szab határt.

 Ezek megvalósításban számíthat ránk.

Keressen minket!